Navigacija

NetSeT Global Solutions - Otvorene pozicije

NetSeT Global Solutions je srpsko-nemačka IT kompanija koja se bavi razvojem kompleksnih informacionih sistema za upravljanje podacima građana. Sa više od 15 godina iskustva, referencama u više od 12 zemalja (4 kontinenta) i preko 20 sistema instaliranih u regionu, NetSeT predstavlja regionalnog lidera u oblasti elektronske identifikacije, eGovernment-a i specijalizovanih sistema za sigurnu komunikaciju. Naši sistemi upravljaju podacima više desetina miliona građana.

Početkom 2017-e godine naš dugogodišnji inostrani partner, kompanija Veridos, je odlučila da investira u ekspanziju naše kompanije i postane njen delimični vlasnik. U svetlu te investicije i novih poslovnih poduhvata pozivamo studente doktorskih i master studija, studente završnih godina osnovnih studija, kao i ostale kolege koje su završile ETF da nam se pridruže i doprinesu rastu kompanije.

Neke od osnovnih karakteristika rada u kompaniji su:

  1. Rad u okviru tima ljudi sa ETF-a
  2. Rad u internacionalnom okruženju
  3. Razvoj proizvoda čija su ključna prodajna tačka kvalitet i tehničke karakteristike
  4. Primena Model Driven Approach pristupa razvoju softvera (generisanje koda iz UML dijagrama - interno razvijeni Executable UML alati)
  5. Trening plan kroz koji prolaze svi novi članovi kompanije (u trajanju od 3 do 6 meseci)
  6. Razvoj proizvoda za domaće i inostrane klijente kroz ceo razvojni ciklus (proizvodi, a ne outsourcing)
  7. Izuzetna pažnja se poklanja načinu razvoja softvera, a ne samo funkcionalnosti
  8. Posao-život balans
  9. Potpuno nov radni prostor
  10. Sponzorisani časovi stranog jezika, godišnji lekarski pregledi, obroci u kompaniji i još mnogo toga

Više podataka o otvorenim pozicijama možete pronaći u prilogu, kao i na našem sajtu (http://www.netset.rs) u okviru stranice Karijera.

Pridružite nam se!