Навигација

NetSeT Global Solutions - Отворене позиције

NetSeT Global Solutions је српско-немачка ИТ компанија која се бави развојем комплексних информационих система за управљање подацима грађана. Са више од 15 година искуства, референцама у више од 12 земаља (4 континента) и преко 20 система инсталираних у региону, NetSeT представља регионалног лидера у области електронске идентификације, eGovernment-а и специјализованих система за сигурну комуникацију. Наши системи управљају подацима више десетина милиона грађана.

Почетком 2017-е године наш дугогодишњи инострани партнер, компанија Veridos, је одлучила да инвестира у експанзију наше компаније и постане њен делимични власник. У светлу те инвестиције и нових пословних подухвата позивамо студенте докторских и мастер студија, студенте завршних година основних студија, као и остале колеге које су завршиле ЕТФ да нам се придруже и допринесу расту компаније.

Неке од основних карактеристика рада у компанији су:

  1. Рад у оквиру тима људи са ЕТФ-а
  2. Рад у интернационалном окружењу
  3. Развој производа чија су кључна продајна тачка квалитет и техничке карактеристике
  4. Примена Model Driven Approach приступа развоју софтвера (генерисање кода из УМЛ дијаграма - интерно развијени Executable UML алати)
  5. Тренинг план кроз који пролазе сви нови чланови компаније (у трајању од 3 до 6 месеци)
  6. Развој производа за домаће и иностране клијенте кроз цео развојни циклус (производи, а не outsourcing)
  7. Изузетна пажња се поклања начину развоја софтвера, а не само функционалности
  8. Посао-живот баланс
  9. Потпуно нов радни простор
  10. Спонзорисани часови страног језика, годишњи лекарски прегледи, оброци у компанији и још много тога

Више података о отвореним позицијама можете пронаћи у прилогу, као и на нашем сајту (http://www.netset.rs) у оквиру странице Каријера.

Придружите нам се!