Navigacija

Konkurs za mobilnost u okviru Erasmus+ programa

Otvoren je novi konkurs za mobilnost u okviru Erasmus+ programa za studente i nastavno osoblje Univerziteta u Beogradu - Elektrotehničkog fakulteta i Fizičkog fakulteta, kao i istraživače Instituta za fiziku, na Politehničkom univerzitetu u Madridu, Španija.

Na raspolaganju su stipendije za razmenu za studente osnovnih, master i doktorskih studija, u trajanju od 6 ili 10 meseci.

Više informacija o stipendijama može se naći u priloženoj prezentaciji, a u ponedeljak 23. maja 2016. godine će u sobi 104 biti održana i prezentacija programa od strane koordinatora za Elektrotehnički fakultet, prof. Jelene Radovanović (radovanovic@etf.bg.ac.rs) na koju su svi zainteresovani dobrodošli.

Rok za prijavu: 16. maj - 16. jun 2016. godine, do 12h.

Website Politehničkog univerziteta u Madridu:

http://www.upm.es/institucional/UPM/CompromisoSocial/UnidadAtencionDiscapacidad

Informacije za strane studente: http://www.upm.es/internacional/Students

Sve prijave vrše se isključivo putem online platforme za mobilnost Univerziteta u Beogradu: http://mobion.bg.ac.rs

Na platformi se nalaze sva uputstva u vezi sa registracijom, pretragom otvorenih konkursa, procedurom prijave i neophodnom dokumentacijom (sekcija: How to apply).

Više informacija u prilogu:

Prezentacija programa

Dopuna [24.05.2016]

Kandidat koji bude izabran za mobilnost, zvaničnu potvrdu o znanju jezika može i naknadno dostaviti. U međuvremenu, kandidati koji nemaju zvanične sertifikate o poznavanju jezika mogu uzeti izjave svojih profesora sa fakulteta, potpisane i pečatirane, na memorandumu fakulteta.

Politehnički univerzitet u Madridu zadržava pravo da organizuje proveru znanja jezika, kao i stručnog znanja za bilo kog nominovanog kandidata.

Dopuna [06.06.2016]

Rok za prijavu kandidata je 16. jun 2016. godine, do 12h.