Навигација

Конкурс за мобилност у оквиру Erasmus+ програма

Отворен је нови конкурс за мобилност у оквиру Erasmus+ програма за студенте и наставно особље Универзитета у Београду - Електротехничког факултета и Физичког факултета, као и истраживаче Института за физику, на Политехничком универзитету у Мадриду, Шпанија.

На располагању су стипендије за размену за студенте основних, мастер и докторских студија, у трајању од 6 или 10 месеци.

Више информација о стипендијама може се наћи у приложеној презентацији, а у понедељак 23. маја 2016. године ће у соби 104 бити одржана и презентација програма од стране координатора за Електротехнички факултет, проф. Јелене Радовановић (radovanovic@etf.bg.ac.rs) на коју су сви заинтересовани добродошли.

Рок за пријаву: 16. мај - 16. јун 2016. године, до 12h.

Website Политехничког универзитета у Мадриду:

http://www.upm.es/institucional/UPM/CompromisoSocial/UnidadAtencionDiscapacidad

Информације за стране студенте: http://www.upm.es/internacional/Students

Све пријаве врше се искључиво путем онлине платформе за мобилност Универзитета у Београду: http://mobion.bg.ac.rs

На платформи се налазе сва упутства у вези са регистрацијом, претрагом отворених конкурса, процедуром пријаве и неопходном документацијом (секција: How to apply).

Више информација у прилогу:

Презентација програма

Допуна [24.05.2016]

Кандидат који буде изабран за мобилност, званичну потврду о знању језика може и накнадно доставити. У међувремену, кандидати који немају званичне сертификате о познавању језика могу узети изјаве својих професора са факултета, потписане и печатиране, на меморандуму факултета.

Политехнички универзитет у Мадриду задржава право да организује проверу знања језика, као и стручног знања за било ког номинованог кандидата.

Допуна [06.06.2016]

Рок за пријаву кандидата је 16. јун 2016. године, до 12h.