Navigacija

Prezentacija NELT edukativnog programa

Pozivamo vas na javnu prezentaciju Nelt edukativnog programa koji je namenjen studentima, a posvećen je celogodišnjem istraživanju kreativnosti, nauke i preduzetništva, koji pruža mogućnost saradnje sa istaknutim autorima i stručnjacima, kroz timski rad.

Prezentacija će biti održana u utorak 05.04.2016. u 15h u laboratoriji 17 na Elektrotehničkom fakultetu.

U okviru programa, 20 izabranih studenata imaće priliku da razvijaju praktične veštine iz domena kreativnosti i preduzetništva, kao i da uče od istaknutih predavača iz Srbije, regiona i Evrope, ekspertima iz različitih oblasti – od ekonomije i preduzetništva, preko kritičke teorije i kulturnog menadžmenta do dramskih umetnosti, dizajna i novih tehnologija.

Konkurs za učešće u drugom ciklusu edukativnog programa je otvoren do 10.aprila, a sve aktivnosti će biti realizovane u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12Hub.

Cilj programa je da učesnici kroz timski rad steknu praktične veštine iz domena dizajna i novih medija, kao i da se inspirišu i osnaže u težnjama da svoje ideje pretvore u realne projekte.

Više o programu i propozicijama za prijavu: http://www.novaiskra.com/sr/news/otvoren-konkurs-za-drugi-ciklus-nelt-edukativnog-programa-0

Za dodatna pitanja i informacije:

office@novaiskra.com

ili

Nana Radenković
mob: +381 64 239 25 23
nana@novaiskra.com

ili

Dragana Šumarac Pavlović
dsumarac@etf.rs