Навигација

Презентација НЕЛТ едукативног програма

Позивамо вас на јавну презентацију Нелт едукативног програма који је намењен студентима, а посвећен је целогодишњем истраживању креативности, науке и предузетништва, који пружа могућност сарадње са истакнутим ауторима и стручњацима, кроз тимски рад.

Презентација ће бити одржана у уторак 05.04.2016. у 15х у лабораторији 17 на Електротехничком факултету.

У оквиру програма, 20 изабраних студената имаће прилику да развијају практичне вештине из домена креативности и предузетништва, као и да уче од истакнутих предавача из Србије, региона и Европе, експертима из различитих области – од економије и предузетништва, преко критичке теорије и културног менаџмента до драмских уметности, дизајна и нових технологија.

Конкурс за учешће у другом циклусу едукативног програма је отворен до 10.априла, а све активности ће бити реализоване у сарадњи са Новом Искром и Галеријом 12Hub.

Циљ програма је да учесници кроз тимски рад стекну практичне вештине из домена дизајна и нових медија, као и да се инспиришу и оснаже у тежњама да своје идеје претворе у реалне пројекте.

Више о програму и пропозицијама за пријаву: http://www.novaiskra.com/sr/news/otvoren-konkurs-za-drugi-ciklus-nelt-edukativnog-programa-0

За додатна питања и информације:

office@novaiskra.com

или

Нана Раденковић
моб: +381 64 239 25 23
nana@novaiskra.com

или

Драгана Шумарац Павловић
dsumarac@etf.rs