Navigacija

Letnja praksa u UniCredit banci

Drage buduće koleginice i kolege,

UniCredit se uvek trudi da neguje talente i lidere sutrašnjice i mi znamo da je kvalitetna studentska praksa ključni instrument za identifikovanje ovih pojedinaca i njihovo postavljanje na pravi put. Ovim putem bismo želeli da pozovemo studente završne godine da se prijavite na naš program letnje prakse, tokom jula i avgusta, koji će Vam omogućiti da se upoznate sa bankarskim poslovanjem, da naučite kako stvarno banka funkcioniše i upoznate eksperte bankarskog sveta. Ovo će Vam takođe pomoći da isprobate svoje veštine koje ste do sada razvili i osmislite dalji razvoj Vaše karijere.

UniCredit Bank Srbija a.d. je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.600 ekspozitura i više od 145.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.500 ekspozitura (uključujući Poljsku i Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Madarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini. Na Baltiku, UniCredit je prisutan putem Lizinga.

Kandidati koji uđu u uži krug će biti pozvani na testiranje i razgovor, nakon čega bismo kreirali raspored praktikanata, plan prakse i trajanje iste.

Molimo Vas da pošaljete svoju biografiju i motivaciono pismo na sledeću e-mail adresu: ivana.pupic@UniCreditgroup.rs

Rok za prijavu je 15. jun 2015. godine

Srdačan pozdrav,

Ivana Pupić
Stručni saradnik za zapošljavanje i razvoj ljudskih resursa
Direkcija ljudskih resursa
UniCredit Banka