Навигација

Летња пракса у UniCredit банци

Драге будуће колегинице и колеге,

UniCredit се увек труди да негује таленте и лидере сутрашњице и ми знамо да је квалитетна студентска пракса кључни инструмент за идентификовање ових појединаца и њихово постављање на прави пут. Овим путем бисмо желели да позовемо студенте завршне године да се пријавите на наш програм летње праксе, током јула и августа, који ће Вам омогућити да се упознате са банкарским пословањем, да научите како стварно банка функционише и упознате експерте банкарског света. Ово ће Вам такође помоћи да испробате своје вештине које сте до сада развили и осмислите даљи развој Ваше каријере.

UniCredit Bank Srbija a.d. је чланица UniCredit Групе, једне од водећих европских финансијских групација са јаким присуством у 17 земаља. Кроз мрежу од приближно 8.600 експозитура и више од 145.000 запослених, Група је присутна на око 50 тржишта. У региону Централне и Источне Европе, UniCredit управља највећом међународном банкарском мрежом од око 3.500 експозитура (укључујући Пољску и Турску). UniCredit Група послује у Аустрији, Азербејџану, Босни и Херцеговини, Бугарској, Хрватској, Чешкој Републици, Немачкој, Мадарској, Италији, Пољској, Румунији, Русији, Србији, Словачкој, Словенији, Турској и Украјини. На Балтику, UniCredit је присутан путем Лизинга.

Кандидати који уђу у ужи круг ће бити позвани на тестирање и разговор, након чега бисмо креирали распоред практиканата, план праксе и трајање исте.

Молимо Вас да пошаљете своју биографију и мотивационо писмо на следећу е-маил адресу: ivana.pupic@UniCreditgroup.rs

Рок за пријаву је 15. јун 2015. године

Срдачан поздрав,

Ивана Пупић
Стручни сарадник за запошљавање и развој људских ресурса
Дирекција људских ресурса
UniCredit Банка