Navigacija

Konkurs za besplatna mesta u biznis inkubatoru ICT Hub

Na osnovu potpisanog Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i biznis inkubatora za tehnološko preduzetništvo ICT Hub, otvara se konkurs za besplatno korišćenje ukupno šest mesta u ICT Hub-u i to u periodu od godinu dana.

To znači da ćete kao student Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu na raspolaganju imati sve pogodnosti koje trenutno imaju stanari ICT Hub-a, a to su moderno opremljen prostor za rad, kompletna tehnička podrška i što je najvažnije jedinstven mentorski program, koji okuplja najznačajnije domaće stručnjake. Tu je i posebno definisana programska šema koja se prilagođava potrebama korisnika odnosno timova, a na raspolaganju je čak i pomoć sa poslovnim procedurama i pravnim pitanjima.

Prijava i uslovi

Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite Vi i/ili Vaš tim potrebno je da:

  • ste student Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu,
  • da popunite prijavni formular na http://icthub.rs/prijavi-se/,
  • naznačite da ste za ICT Hub saznali na fakultetu (naziv fakulteta).

Nakon isteka roka za prijavljivanje sledi proces selekcije na osnovu dostavljenih prijava i intervjua na koji ćete biti pozvani.

Kako biste upoznali ICT Hub i uverili se da je to pravo mesto za realizaciju Vaše ideje pozivamo Vas da nam se pridružite na otvorenim radionicama i okupljanjima u mesecu aprilu – ICT Hubbing događajima. Sve informacije o ICT Hubbing-u, kao i formulare za prijavljivanje na događaje možete pronaći na http://icthub.rs/ict-hubbing/

Predstavljanje ICT Hub-a biće organizovano na Fakultetu u sredu, 08. aprila u 15h u sali 55.

ROK ZA PRIJAVE JE 15.05.2015.