Навигација

Конкурс за бесплатна места у бизнис инкубатору ICT Hub

На основу потписаног Уговора о пословно-техничкој сарадњи између Електротехничког факултета Универзитета у Београду и бизнис инкубатора за технолошко предузетништво ICT Hub, отвара се конкурс за бесплатно коришћење укупно шест места у ICT Hub-у и то у периоду од годину дана.

То значи да ћете као студент Електротехничког факултета Универзитета у Београду на располагању имати све погодности које тренутно имају станари ICT Hub-а, а то су модерно опремљен простор за рад, комплетна техничка подршка и што је најважније јединствен менторски програм, који окупља најзначајније домаће стручњаке. Ту је и посебно дефинисана програмска шема која се прилагођава потребама корисника односно тимова, а на располагању је чак и помоћ са пословним процедурама и правним питањима.

Пријава и услови

Уколико сте заинтересовани да се пријавите Ви и/или Ваш тим потребно је да:

  • сте студент Електротехничког факултета Универзитета у Београду,
  • да попуните пријавни формулар на http://icthub.rs/prijavi-se/,
  • назначите да сте за ICT Hub сазнали на факултету (назив факултета).

Након истека рока за пријављивање следи процес селекције на основу достављених пријава и интервјуа на који ћете бити позвани.

Како бисте упознали ICT Hub и уверили се да је то право место за реализацију Ваше идеје позивамо Вас да нам се придружите на отвореним радионицама и окупљањима у месецу априлу – ICT Hubbing догађајима. Све информације о ICT Hubbing-у, као и формуларе за пријављивање на догађаје можете пронаћи на http://icthub.rs/ict-hubbing/

Представљање ICT Hub-а биће организовано на Факултету у среду, 08. априла у 15h у сали 55.

РОК ЗА ПРИЈАВЕ ЈЕ 15.05.2015.