Navigacija

Četvrti "NORDEUS HACKATHON" - Napravi igru za 24 časa

Kompanija Nordeus, tvorac najpopularnije sportske video igre ,,Top eleven - Be a football manager’’, organizuje četvrti po redu "Nordeus Hackathon", takmičenje u brzinskom programiranju video igara i ujedno poziva sve zainteresovane timove i pojedince da se prijave. Ovogodišnje takmičenje se održava 13. decembra 2014. godine, a svi učesnici će imati prilike da naprave igru u roku od 24 sata u prostorijama kompanije Nordeus u Beogradu. Svi takmičari boriće se i za veoma vredne nagrade, uz nagradni fond koji premašuje 10.000 evra!

Svi takmičari i timovi dobijaju sopstveni prostor, opremu za rad, hranu, piće i sve druge potrepštine kako bi mogli da se što više usresrede na pravljenje igara. Kada požele, moći će i da se odmore uz video igre, bilijar ili stoni fudbal u sobi za relaksaciju.

Svi timovi ili pojedinci koji žele da se prijave trebalo bi da posete adresu: www.nordeushackathon.com gde takođe mogu saznati i više detalja o samom takmičenju ili da pošalju poruku sa pitanjima na adresu e-pošte: hackathon@nordeus.com. Prijava je otvorena do 24.11.2014. godine.

Nordeus Hackathon