Навигација

Четврти "NORDEUS HACKATHON" - Направи игру за 24 часа

Компанија Нордеус, творац најпопуларније спортске видео игре ,,Top eleven - Be a football manager’’, организује четврти по реду "Nordeus Hackathon", такмичење у брзинском програмирању видео игара и уједно позива све заинтересоване тимове и појединце да се пријаве. Овогодишње такмичење се одржава 13. децембра 2014. године, а сви учесници ће имати прилике да направе игру у року од 24 сата у просторијама компаније Нордеус у Београду. Сви такмичари бориће се и за веома вредне награде, уз наградни фонд који премашује 10.000 евра!

Сви такмичари и тимови добијају сопствени простор, опрему за рад, храну, пиће и све друге потрепштине како би могли да се што више усресреде на прављење игара. Када пожеле, моћи ће и да се одморе уз видео игре, билијар или стони фудбал у соби за релаксацију.

Сви тимови или појединци који желе да се пријаве требало би да посете адресу: www.nordeushackathon.com где такође могу сазнати и више детаља о самом такмичењу или да пошаљу поруку са питањима на адресу е-поште: hackathon@nordeus.com. Пријава је отворена до 24.11.2014. године.

Nordeus Hackathon