Navigacija

"DELHAIZE" i AIESEC ti pružaju priliku za praktično iskustvo

Konkurs za internacionalnu stručnu praksu u oblasti IT-a i marketinga

AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu i njen strateški partner – kompanija "Delhaize" nedavno su svoje partnerstvo usmerile i na omogućavanje stručnih i profesionalnih prilika za mlade ambiciozne ljude koji žele da napreduju i grade svoju karijeru. Ukoliko si student završne godine fakulteta u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomskih nauka i marketinga, ovo je prava prilika za tebe!

Kompanija "Delhaize" dugi niz godina aktivno učestvuje na projektima i konferencijama koje organizuje AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu. Liderska iskustva i internacionalne prilike i inicijative koje AIESEC pruža prepoznala je i ova kompanija i kroz odluku da podrži mogućnosti za mlade kroz praktične metode i finansijsko ulaganje u one koji pokažu potencijal i interesovanje za napredak.

Svim studentima koji su pri kraju studija ili su već diplomirali na nekom od pomenutih fakulteta, kao i svim mladim nezaposlenima pruža se prilika za plaćenu stručnu praksu u inostranstvu u oblasti IT-a ili marketinga. Kroz ovo praktično iskustvo u trajanju od 6 do 12 meseci, student će unovčiti znanja stečena na studijama, steći osećaj za rad i iskusiti posao u kompaniji koji će ga diferencirati na tržištu rada.

Priliku za plaćenu stručnu praksu u oblasti marketinga ili IT-a u inostranstvu, u okviru Global Talent programa, u potpunosti obezbeđuje i finansira "Delhaize". Ovaj program globalnih mogućnosti kao glavni kanal liderstva AIESEC organizacije, podržala je i ova kompanija i omogućila da dvoje studenata dobiju priliku za stručno i praktično usavršavanje u inostranstvu i stiču relavantne inicijative u svojoj karijeri u nekoj od razvijenih internacionalnih kompanija.

Kao neophodan uslov za prijavu na konkurs koji raspisuju AIESEC i "Delhaize" potrebno je da student bude završna godina fakulteta u pomenutim oblastima i da već poseduje određeno relavantno radno iskustvo u ovim oblastima. Prijave se vrše tako što kandidati šalju svoj CV na email: globaltalentsef@gmail.com, nakon čega će u najkraćem mogućem roku biti kontaktirani za dalji proces selekcije. Rok za prijavu na konkurs je 25. jul.

Praksa u domaćoj kompaniji, a nakon toga i internacionalna stručna plaćena praksa su dve šanse koje će Vam promeniti život iz korena, obogatiti Vaš CV i sferu poslovanja i uticati direktno na Vaš lični i profesionalni razvoj.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

DELHAIZE i AIESEC ti pružaju  priliku za praktično iskustvo