Навигација

"DELHAIZE" и AIESEC ти пружају прилику за практично искуство

Конкурс за интернационалну стручну праксу у области IT-а и маркетинга

AIESEC канцеларија на Економском факултету и њен стратешки партнер – компанија "Delhaize" недавно су своје партнерство усмериле и на омогућавање стручних и професионалних прилика за младе амбициозне људе који желе да напредују и граде своју каријеру. Уколико си студент завршне године факултета у области информационих технологија или економских наука и маркетинга, ово је права прилика за тебе!

Компанија "Delhaize" дуги низ година активно учествује на пројектима и конференцијама које организује AIESEC канцеларија на Економском факултету. Лидерска искуства и интернационалне прилике и иницијативе које AIESEC пружа препознала је и ова компанија и кроз одлуку да подржи могућности за младе кроз практичне методе и финансијско улагање у оне који покажу потенцијал и интересовање за напредак.

Свим студентима који су при крају студија или су већ дипломирали на неком од поменутих факултета, као и свим младим незапосленима пружа се прилика за плаћену стручну праксу у иностранству у области IT-а или маркетинга. Кроз ово практично искуство у трајању од 6 до 12 месеци, студент ће уновчити знања стечена на студијама, стећи осећај за рад и искусити посао у компанији који ће га диференцирати на тржишту рада.

Прилику за плаћену стручну праксу у области маркетинга или IT-а у иностранству, у оквиру Global Talent програма, у потпуности обезбеђује и финансира "Delhaize". Овај програм глобалних могућности као главни канал лидерства AIESEC организације, подржала је и ова компанија и омогућила да двоје студената добију прилику за стручно и практично усавршавање у иностранству и стичу релавантне иницијативе у својој каријери у некој од развијених интернационалних компанија.

Као неопходан услов за пријаву на конкурс који расписују AIESEC и "Delhaize" потребно је да студент буде завршна година факултета у поменутим областима и да већ поседује одређено релавантно радно искуство у овим областима. Пријаве се врше тако што кандидати шаљу свој CV на емаил: globaltalentsef@gmail.com, након чега ће у најкраћем могућем року бити контактирани за даљи процес селекције. Рок за пријаву на конкурс је 25. јул.

Пракса у домаћој компанији, а након тога и интернационална стручна плаћена пракса су две шансе које ће Вам променити живот из корена, обогатити Ваш CV и сферу пословања и утицати директно на Ваш лични и професионални развој.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој и остваривање позитивног утицаја на друштво.

DELHAIZE и AIESEC ти пружају  прилику за практично искуство