Navigacija

Projekat Inženjer budućnosti

Dragi studenti,

Projekat "Inženjer budućnosti" je namenjen Vama, studentima koji žele da se usavršavaju u oblasti telekomunikacija na projektima u Srbiji i inostranstvu. Otvara vam se mogućnost da se kroz praktičan rad u kancelarijama Roaming Networksa u Beogradu i na terenu Srbije, upoznate sa poslovanjem uspešne telekomunikacione kompanije. Tržište telekomukacija puno je kako izazova tako i razvojnih projekata i mogućnosti u budućnosti! Da li i vi želite da budete deo te budućnosti?

Naš cilj je da edukujemo diplomirane inženjere telekomunikacija bez iskustva ili buduće uspešne inženjere telekomunikacijama, da im prenesemo znanje i iskustvo koje Roaming Networks kao kompanija ima. Želimo da rastemo zajedno sa vama i omogućavamo vam da svoje znanje i talenat iskoriste u svojoj zemlji i inostranstvu.

Zvanje inženjera imam. Kojim putem dalje?

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti završne godine osnovnih akademskih studija i apsolventi kojima nije istekao apsolventski staž na elektronskom i elektrotehničkom fakultetu, katedra telekomunikacija.

Ukoliko vam je prosek preko 8.00, govorite engleski jezik i napredni ste korisnik računara, postanite deo naše budućnosti i aplicirajte slanjem svog CV-ja putem mejla inženjer.buducnosti@roamingnetworks.rs.

Vaš CV treba da predstavi Vas, da sadrži lične podatke i kontakte, informacije o obrazovanju koje ste do sada stekli, prosečnu ocenu tokom studiranja, godine studiranja, broj preostalih ispita do završetka osnovnih studija, ukoliko imate status apsolventa. Sve je važno te stoga navedete i dosadašnja članstva u organizacijama vezanim za struku, aktivnosti na fakultetu i van njega, učešće na manifestacijama ili projektima, eventualno radno iskustvo, kao i nivo poznavanja engleskog jezika i programskih jezika koje znate da koristite.

Na kraju CV-ja pod naslovom "To sam ja" navedite neki primer gde je vaša razvijena komunikacija i snalažljivost došla do izražaja ili kada se neka grupa ljudi povela za vašom idejom. Primer može da bude iz privatnog ili studentskog života i ne treba da sadrži više od 300 karaktera.

Mogućnosti

Roaming Networks (www.roamingnetworks.rs) očekuje da baš Vi budete student koji će dobiti mogućnost za sticanjem praktičnog znanja iz oblasti telekomunikacija u trajanju od mesec dana.

U okviru prakse imaćete mentorstvo iskusnih inženjera kompanije, pristup tehničkoj dokumentaciji vezanoj za određeni projekat, priliku da provedete 7 dana u kancelariji sa našim inženjerima, kao i određeno vreme na terenu u okviru Roaming-ovih timova.

Za sve studente koji ne žive u Beogradu, gde je sedište kompanije, biće obezbeđen smeštaj i plaćena ishrana. Najbolji će dobiti priliku za stalnim zaposlenjem i radom u zemlji i inostranstvu a svi koji su bili uključeni, inovativni i spremni da ulažu u svoju budućnost dobiće dobre preporuke sa stručne prakse.

Prijavite se i postanite Roaming-ov inženjer budućnosti!!!

Očekujemo vas!
Vaš Roaming Networks