Навигација

Пројекат Инжењер будућности

Драги студенти,

Пројекат "Инжењер будућности" је намењен Вама, студентима који желе да се усавршавају у области телекомуникација на пројектима у Србији и иностранству. Отвара вам се могућност да се кроз практичан рад у канцеларијама Roaming Networksa у Београду и на терену Србије, упознате са пословањем успешне телекомуникационе компаније. Тржиште телекомукација пуно је како изазова тако и развојних пројеката и могућности у будућности! Да ли и ви желите да будете део те будућности?

Наш циљ је да едукујемо дипломиране инжењере телекомуникација без искуства или будуће успешне инжењере телекомуникацијама, да им пренесемо знање и искуство које Roaming Networks као компанија има. Желимо да растемо заједно са вама и омогућавамо вам да своје знање и таленат искористе у својој земљи и иностранству.

Звање инжењера имам. Којим путем даље?

Право учешћа на конкурсу имају редовни студенти завршне године основних академских студија и апсолвенти којима није истекао апсолвентски стаж на електронском и електротехничком факултету, катедра телекомуникација.

Уколико вам је просек преко 8.00, говорите енглески језик и напредни сте корисник рачунара, постаните део наше будућности и аплицирајте слањем свог CV-ја путем мејла inženjer.buducnosti@roamingnetworks.rs.

Ваш CV треба да представи Вас, да садржи личне податке и контакте, информације о образовању које сте до сада стекли, просечну оцену током студирања, године студирања, број преосталих испита до завршетка основних студија, уколико имате статус апсолвента. Све је важно те стога наведете и досадашња чланства у организацијама везаним за струку, активности на факултету и ван њега, учешће на манифестацијама или пројектима, евентуално радно искуство, као и ниво познавања енглеског језика и програмских језика које знате да користите.

На крају CV-ја под насловом "То сам ја" наведите неки пример где је ваша развијена комуникација и сналажљивост дошла до изражаја или када се нека група људи повела за вашом идејом. Пример може да буде из приватног или студентског живота и не треба да садржи више од 300 карактера.

Могућности

Roaming Networks (www.roamingnetworks.rs) очекује да баш Ви будете студент који ће добити могућност за стицањем практичног знања из области телекомуникација у трајању од месец дана.

У оквиру праксе имаћете менторство искусних инжењера компаније, приступ техничкој документацији везаној за одређени пројекат, прилику да проведете 7 дана у канцеларији са нашим инжењерима, као и одређено време на терену у оквиру Роаминг-ових тимова.

За све студенте који не живе у Београду, где је седиште компаније, биће обезбеђен смештај и плаћена исхрана. Најбољи ће добити прилику за сталним запослењем и радом у земљи и иностранству а сви који су били укључени, иновативни и спремни да улажу у своју будућност добиће добре препоруке са стручне праксе.

Пријавите се и постаните Roaming-ов инжењер будућности!!!

Очекујемо вас!
Ваш Roaming Networks