Navigacija

Stručna praksa u kompaniji Telekom Srbija

Obaveštavamo Vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Vašeg fakulteta.

Tokom drugog kvartala, period od 1. aprila do 1. jula 2014. godine, otvorena su mesta za studente završnih godina osnovnih studija Vašeg fakulteta, i to sa studijskog programa Softversko inženjerstvo, odnosno sa Odseka za računarsku tehniku i informatiku i Odseka za telekomunikacije i informacione tehnologije.

Obavezna stručna praksa se obavlja na osnovu utvrđenog nastavnog plana i programa, a za svakog studenta na praksi biće obezbeđena mentorska podrška. Predviđeno trajanje prakse je do mesec dana, a početak prakse biće definisan u dogovoru mentora i studenta.

Realizacija obavezne stručne prakse će se, na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između kompanije Telekom Srbija i Univerziteta u Beogradu obaviti preko Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata koji će prikupljati prijave i obaviti predselekciju.

Za prijavljivanje za praksu potrebno je da studenti pošalju svoju biografiju i overen i potpisan uput za praksu koji izdaje fakultet sa naznačenim željenim periodom obavljanja prakse i dužinu trajanja prakse koja je predviđena studijskom programom. Napominjemo da Telekom Srbija zadržava pravo da odbije zahtev studenta usled obimnosti posla u određenom periodu godine.

Dokumenta je potrebno poslati najkasnije do srede, 7. maja 2014., i to na adresu prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom „Praksa u Telekomu“.