Навигација

Стручна пракса у компанији Телеком Србија

Обавештавамо Вас да је компанија Телеком Србија отворила позив за обављање обавезне стручне праксе за студенте Вашег факултета.

Током другог квартала, период од 1. априла до 1. јула 2014. године, отворена су места за студенте завршних година основних студија Вашег факултета, и то са студијског програма Софтверско инжењерство, односно са Одсека за рачунарску технику и информатику и Одсека за телекомуникације и информационе технологије.

Обавезна стручна пракса се обавља на основу утврђеног наставног плана и програма, а за сваког студента на пракси биће обезбеђена менторска подршка. Предвиђено трајање праксе је до месец дана, а почетак праксе биће дефинисан у договору ментора и студента.

Реализација обавезне стручне праксе ће се, на основу потписаног Уговора о сарадњи између компаније Телеком Србија и Универзитета у Београду обавити преко Универзитетског центра за развој каријере и саветовање студената који ће прикупљати пријаве и обавити предселекцију.

За пријављивање за праксу потребно је да студенти пошаљу своју биографију и оверен и потписан упут за праксу који издаје факултет са назначеним жељеним периодом обављања праксе и дужину трајања праксе која је предвиђена студијском програмом. Напомињемо да Телеком Србија задржава право да одбије захтев студента услед обимности посла у одређеном периоду године.

Документа је потребно послати најкасније до среде, 7. маја 2014., и то на адресу prijava@razvojkarijere.bg.ac.rs са назнаком „Пракса у Телекому“.