Navigacija

Coke Summership program praksi

Coke Summership program praksi,
idealna “letnja doza” znanja i iskustva!
Prijavljivanje od 25.03. – 05.05.2014.

Već drugu godinu za redom kompanija Coca-Cola Hellenic lansirala je jedinstveni program praksi za studente i mlade diplomce - Coke Summership - idealnu “letnju dozu” znanja i iskustva!

Cilj programa je da okupi talentovane i ambiciozne ljude sa željom da ih motiviše da svoje profesionalni  razvoj nastave u zemlji i ponudi im iskustvo realnog poslovnog okruženja u kompaniji Coca-Cola Hellenic, koje može biti značajno za njihovu buduću karijeru.

Za Coke Summership program prošle godine je izabrano je 26 praktikanata za različite pozicije u svim sektorima kompanije.

"Tokom trajanja Coke Summership programa bio sam deo ozbiljnog I predanog  tima, rešavao različite poslovne zadatke I izazove, i bio prihvaćen od svih kao punopravan član kompanije. Kao najvredniju stvar sa prakse definitivno izdvajam to da sam upoznao veoma zanimljive ljude, kako kolege praktikante, tako i kolege u distributivnom centru”, izjavio je Lazar Živković, koji je nastavio da gradi svoju karijeru u kompaniji Coca-Cola Hellenic.

Program „Coke Summership“ će se ove godine održati tokom letnjih meseci i trajaće dodatne dve nedelje u odnosu na prošlogodišnji, tačnije od 25. jula do 5. septembra 2014. godine. Izabrani praktikanti će tokom trajanja programa imati 4 dana rada na projektu gde će se zajedno sa svojim mentorima upoznati sa dnevnim aktivnostima i odgovornostima zaposlenih u kompaniji, a jedan dan nedeljno ce biti posvećen trenizima, stručnim predavanjima i biznis radionicama. Svi studenti koji prođu kroz program dobijaju sertifikat o završenoj praksi i treninzima koje su pohađali.

Na ovaj način kompanija Coca-Cola Hellenic nastoji da podrži praktična usavršavanja mladih i time im olakša zapošljavanje, a najuspešnijima omogući internacionalnu karijeru zapošljavanjem u Coca-Cola sistemu  u Srbiji.

Aplikaciju za prijavljivanje I više informacija o Coke Summership programu možete naći na: www.cokesummership.com ili na FB stranici Fabrika radosti.