Навигација

Coke Summership програм пракси

Coke Summership програм пракси,
идеална “летња доза” знања и искуства!
Пријављивање од 25.03. – 05.05.2014.

Већ другу годину за редом компанија Coca-Cola Hellenic лансирала је јединствени програм пракси за студенте и младе дипломце - Coke Summership - идеалну “летњу дозу” знања и искуства!

Циљ програма је да окупи талентоване и амбициозне људе са жељом да их мотивише да своје професионални  развој наставе у земљи и понуди им искуство реалног пословног окружења у компанији Coca-Cola Hellenic, које може бити значајно за њихову будућу каријеру.

За Coke Summership програм прошле године је изабрано је 26 практиканата за различите позиције у свим секторима компаније.

"Током трајања Coke Summership програма био сам део озбиљног И преданог  тима, решавао различите пословне задатке И изазове, и био прихваћен од свих као пуноправан члан компаније. Као највреднију ствар са праксе дефинитивно издвајам то да сам упознао веома занимљиве људе, како колеге практиканте, тако и колеге у дистрибутивном центру”, изјавио је Лазар Живковић, који је наставио да гради своју каријеру у компанији Coca-Cola Hellenic.

Програм „Coke Summership“ ће се ове године одржати током летњих месеци и трајаће додатне две недеље у односу на прошлогодишњи, тачније од 25. јула до 5. септембра 2014. године. Изабрани практиканти ће током трајања програма имати 4 дана рада на пројекту где ће се заједно са својим менторима упознати са дневним активностима и одговорностима запослених у компанији, а један дан недељно це бити посвећен тренизима, стручним предавањима и бизнис радионицама. Сви студенти који прођу кроз програм добијају сертификат о завршеној пракси и тренинзима које су похађали.

На овај начин компанија Coca-Cola Hellenic настоји да подржи практична усавршавања младих и тиме им олакша запошљавање, а најуспешнијима омогући интернационалну каријеру запошљавањем у Coca-Cola систему  у Србији.

Апликацију за пријављивање И више информација о Coke Summership програму можете наћи на: www.cokesummership.com или на FB страници Фабрика радости.