Navigacija

Budi i ti deo svetskog IT sektora!

Ako si student završne godine ili si nedavno diplomirao, poseduješ znanje o programiranju i razvoju softvera, grafičkom dizajnu i bazama podataka, dobro se služiš engleskim jezikom, i ako želiš da se oprobaš u radu u internacionalnim kompanijama, iskoristi šansu i idi na plaćenu stručnu praksu u neku od najpoznatijih IT firmi!

Global IT program ti omogućava da radiš od 3 do 12 meseci za perspektivne specijalizovane kompanije u inostranstvu. Dobijaš priliku da usavršiš svoje teorijsko i praktično znanje, da se razvijaš na ličnom i profesionalnom polju kao i besplatan pristup mnoštvu treninga i seminara. Upoznaćeš se sa kulturom, tradicijom i običajima zemlje u kojoj ćeš raditi, a u svoju zemlju ćeš doneti dobre primere, metode i inicijative, i postati još konkurentniji na tržištu rada.

Iskoristi priliku i počni da radiš na svojoj internacionalnoj karijeri što pre, stičući nezaboravno iskustvo u zemljama kao što su Holandija, Nemačka, Švajcarska, Švedska, Finska, Brazil, SAD, Kanada i mnoge druge. Globalizovanjem svojih veština postaćeš prilagodljiviji svim vrstama kolektiva, razvijajući pritom veštine upravljanja uz pomoć kojih ćeš sa većim entuzijazmom i sigurnošću moći da donosiš odluke koje će uticati na tvoju budućnost.

Softverski inženjering uz testiranje mobilnih aplikacija za švajcarski eBay ili kodiranje, testiranje i rešavanje problema programa za norveški Sportradar AS jesu samo  neke od praksi na koje baš ti možeš da odeš i napraviš veliki korak u svojoj karijeri!

Upotpuni svoje iskustvo odlaskom na stručnu plaćenu praksu, i apliciraj preko sledećeg linka: https://podio.com/webforms/4558015/357644

Ukoliko želiš da saznaš još više o Global IT Programu, poseti naš sajt: http://www.aiesec.org.rs/beograd-ekonomski-fakultet/, a za sva pitanja i nedoumice možeš nam se obratiti na: globaltalentsef@gmail.com.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.