Навигација

Буди и ти део светског IT сектора!

Ако си студент завршне године или си недавно дипломирао, поседујеш знање о програмирању и развоју софтвера, графичком дизајну и базама података, добро се служиш енглеским језиком, и ако желиш да се опробаш у раду у интернационалним компанијама, искористи шансу и иди на плаћену стручну праксу у неку од најпознатијих IT фирми!

Global IT програм ти омогућава да радиш од 3 до 12 месеци за перспективне специјализоване компаније у иностранству. Добијаш прилику да усавршиш своје теоријско и практично знање, да се развијаш на личном и професионалном пољу као и бесплатан приступ мноштву тренинга и семинара. Упознаћеш се са културом, традицијом и обичајима земље у којој ћеш радити, а у своју земљу ћеш донети добре примере, методе и иницијативе, и постати још конкурентнији на тржишту рада.

Искористи прилику и почни да радиш на својој интернационалној каријери што пре, стичући незаборавно искуство у земљама као што су Холандија, Немачка, Швајцарска, Шведска, Финска, Бразил, САД, Канада и многе друге. Globalизовањем својих вештина постаћеш прилагодљивији свим врстама колектива, развијајући притом вештине управљања уз помоћ којих ћеш са већим ентузијазмом и сигурношћу моћи да доносиш одлуке које ће утицати на твоју будућност.

Софтверски инжењеринг уз тестирање мобилних апликација за швајцарски еБаy или кодирање, тестирање и решавање проблема програма за норвешки Sportradar AS јесу само  неке од пракси на које баш ти можеш да одеш и направиш велики корак у својој каријери!

Употпуни своје искуство одласком на стручну плаћену праксу, и аплицирај преко следећег линка: https://podio.com/webforms/4558015/357644

Уколико желиш да сазнаш још више о Global IT Програму, посети наш сајт: http://www.aiesec.org.rs/beograd-ekonomski-fakultet/, а за сва питања и недоумице можеш нам се обратити на: globaltalentsef@gmail.com.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих кроз остваривање позитивног утицаја на друштво. Присуством у 117 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената и својим програмима интернационалних пракси и организовањем хуманитарних, едукативних и еколошких пројеката пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.