Navigacija

„Budi Vip student“

Projekat društveno odgovornog poslovanja „Budi Vip student“ šestu godinu zaredom najboljim studentima pruža priliku da se dodatno usavršavaju i stiču praktična znanja iz oblasti telekomunikacija.

Kompanija Vip mobajl poziva sve zainteresovane studente da se prijave na konkurs „Budi Vip student“, koji traje do 21. januara 2013. godine. Pravo učešća imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije odabranih državnih fakulteta Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru.

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće noutbuk računare i smart telefone iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu 8 na osnovnim studijama, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru.

Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje zainteresovani studenti mogu da preuzmu na sajtu www.jasamvip.rs.