Навигација

„Буди Вип студент“

Пројекат друштвено одговорног пословања „Буди Вип студент“ шесту годину заредом најбољим студентима пружа прилику да се додатно усавршавају и стичу практична знања из области телекомуникација.

Компанија Вип мобајл позива све заинтересоване студенте да се пријаве на конкурс „Буди Вип студент“, који траје до 21. јануара 2013. године. Право учешћа имају редовни студенти завршних година основних студија државних факултета техничке, ИТ и бизнис оријентације одабраних државних факултета Универзитета у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и Новом Пазару.

Двадесет најбољих кандидата биће награђено плаћеном двомесечном летњом праксом у Випу, уз менторство менаџера Випа током праксе и мастер студија, добиће ноутбук рачунаре и смарт телефоне из Випове понуде, а очекују их и три едукативна семинара из области пословних вештина.

Непходно је да кандидати у тренутку пријављивања имају минималну просечну оцену 8 на основним студијама, одлично знање енглеског језика и познавање рада на рачунару.

Све информације о пројекту и формуларе за пријављивање заинтересовани студенти могу да преузму на сајту www.jasamvip.rs.