Navigacija

COCA-COLA BIRA NOVU GENERACIJU TALENATA

Coca-Cola Hellenic Srbija bira sedmu generaciju ambicioznih i perspektivnih sudenata koji će se u naredne dve godine usavršavati u kompaniji uz finansijsku podršku od 2.000 evra.

Beograd, 21. decembar 2012 – Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija je uz podršku Ministarstva prosvete i nauke, univerziteta i studentskih organizacija, raspisala konkurs za izbor sedme generacije „Coca-Cola Talenata“ koji traje do 1. februara 2013. godine. U okviru ovog tradicionalnog programa novih sedam studenata, koji imaju potencijale da postanu lideri u svojim branšama, dobiće priliku da se usavršavaju uz vrhunske stručnjake u kompaniji i steknu praktična znanja i veštine.

Tokom naredne dve godine, pored niza obuka i seminara kroz koje će se studenti profesionalno usavršavati, budućim talentima obezbeđena je i finansijska podrška u iznosu od 2.000 evra godišnje u toku trajanja programa. Pravo učešća na konkursu „Coca-Cola Talenti“ imaju svi studenti akreditovanih državnih i privatnih fakulteta u Srbiji koji su ispunili uslov za upis treće godine studija, imaju prosek 8,5 i viši i govore engleski jezik.

Konkurs je otvoren od 20. decembra 2012. do 01. Februara 2013, a više informacija o načinu prijavljivanja i o programu mogu se pronaći na www.cchbc-talents.co.rs

Da podsetimo, od 2006. godine, kada je program pokrenut, za učešće se prijavilo više od hiljadu studenata sa više od 45 državnih i privatnih fakulteta u Srbiji. Među velikim brojem kvalitetnih kandidata izabrana su 42 studenta - talenta koji poseduju strast za znanjem i koji su se usavršavali i usavršavaće se uz iskusne mentore - zaposlene u kompaniji Coca-Cola Hellenic Srbija.

Prijave na: www.cchbc-talents.co.rs/kako-se-prijaviti.htm