Навигација

COCA-COLA БИРА НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ ТАЛЕНАТА

Coca-Cola Hellenic Србија бира седму генерацију амбициозних и перспективних судената који ће се у наредне две године усавршавати у компанији уз финансијску подршку од 2.000 евра.

Београд, 21. децембар 2012 – Компанија Coca-Cola Hellenic Србија је уз подршку Министарства просвете и науке, универзитета и студентских организација, расписала конкурс за избор седме генерације „Coca-Cola Талената“ који траје до 1. фебруара 2013. године. У оквиру овог традиционалног програма нових седам студената, који имају потенцијале да постану лидери у својим браншама, добиће прилику да се усавршавају уз врхунске стручњаке у компанији и стекну практична знања и вештине.

Током наредне две године, поред низа обука и семинара кроз које ће се студенти професионално усавршавати, будућим талентима обезбеђена је и финансијска подршка у износу од 2.000 евра годишње у току трајања програма. Право учешћа на конкурсу „Coca-Cola Таленти“ имају сви студенти акредитованих државних и приватних факултета у Србији који су испунили услов за упис треће године студија, имају просек 8,5 и виши и говоре енглески језик.

Конкурс је отворен од 20. децембра 2012. до 01. Фебруара 2013, а више информација о начину пријављивања и о програму могу се пронаћи на www.cchbc-talents.co.rs

Да подсетимо, од 2006. године, када је програм покренут, за учешће се пријавило више од хиљаду студената са више од 45 државних и приватних факултета у Србији. Међу великим бројем квалитетних кандидата изабрана су 42 студента - талента који поседују страст за знањем и који су се усавршавали и усавршаваће се уз искусне менторе - запослене у компанији Coca-Cola Hellenic Србија.

Пријаве на: www.cchbc-talents.co.rs/kako-se-prijaviti.htm