Navigacija

Asseco Development Center

Asseco development center je novonastali projekat, osmišljen od strane najveće svetske studentske organizacije AIESEC, projekta Career Days i multinacionalne kompanije Asseco SEE.

Ideja Asseco Development Center-a je razvoj mladih talenata, na ličnom i profesionalnom nivou, zapošljavanje mladih putem Career Days-a, kao i pružanje mogućnosti za prve korake u svojim karijerama. Sve ovo je moguće uraditi uz tim mladih i ambicioznih studenata, diplomaca i postdiplomaca, mentorisanih od strane vrhunskih stručnjaka iz kompanije Asseco SEE.

Projekat obuhvata tromesečni rad na razvoju baze podataka, odnosno manje društveno-poslovne mreže, koja će predstavljati nacionalnu platformu za zapošljavanje mladih ljudi. Projekat će trajati 3 meseca i potrebno je da se tokom ovog perioda gore pomenuta platforma oformi i pusti u upotrebu. Na izradi platforme će raditi 3 do 5 studenata, diplomaca ili postdiplomaca koji će tokom svog rada biti vođeni timom mentora. Svaki član tima imaće svog mentora koji će raditi na razvoju kako profesionalnih tako i ličnih veština kandidata.

Prijava za praksu se realizuje slanjem biografie na sledeću adresu e-pošte: petrovic.zorana@aiesec.net

Proces selekcije će se obaviti nakon prijave kandidata.