Навигација

Asseco Development Center

Asseco development center је новонастали пројекат, осмишљен од стране највеће светске студентске организације AIESEC, пројекта Career Days и мултинационалне компаније Asseco SEE.

Идеја Asseco Development Center-a је развој младих талената, на личном и професионалном нивоу, запошљавање младих путем Career Days-a, као и пружање могућности за прве кораке у својим каријерама. Све ово је могуће урадити уз тим младих и амбициозних студената, дипломаца и постдипломаца, менторисаних од стране врхунских стручњака из компаније Asseco SEE.

Пројекат обухвата тромесечни рад на развоју базе података, односно мање друштвено-пословне мреже, која ће представљати националну платформу за запошљавање младих људи. Пројекат ће трајати 3 месеца и потребно је да се током овог периода горе поменута платформа оформи и пусти у употребу. На изради платформе ће радити 3 до 5 студената, дипломаца или постдипломаца који ће током свог рада бити вођени тимом ментора. Сваки члан тима имаће свог ментора који ће радити на развоју како професионалних тако и личних вештина кандидата.

Пријава за праксу се реализује слањем биографие на следећу адресу е-поште: petrovic.zorana@aiesec.net

Процес селекције ће се обавити након пријаве кандидата.