Navigacija

Siemens Trainee Excellence Program - STEP

Kompanija „Siemens” pruža jedinstvenu šansu mladim stručnjacima inovativnog duha, spremnim da uče i da se usavršavaju, da učestvuju u STEP programu (Siemens Trainee Excellence Program - STEP) i time zakorače od teorije ka praksi u produktivnom poslovnom okruženju.

U Simensu znaju da se najbolje uči kroz rad. Upravo zato je pokrenut STEP - program za buduće stručnjake, koji će u potpunosti biti uključeni u sve dnevne aktivnosti kompanije. Odabrani kandidati će snositi punu odgovornost za poverene zadatke, a u sticanju dragocenih iskustava imaće podršku i pomoć svih zaposlenih.

Kandidati za STEP program su svi koji su završili elektrotehnički ili mašinski fakultet u poslednje dve godine i koji su, uz odlično poznavanje engleskog jezika i rada na računaru, spremni da demonstriraju znanja i tehnike stečene kroz prethodna iskustva na različitim aktivnostima, projektima i u organizacijama. Simens želi da na praksu primi mlade, fleksibilne, komunikativne i energične osobe posvećene ostvarivanju izuzetnih rezultata, timske igrače koje odlikuje etičnost u obavljanju posla.

Prednost u prvoj fazi selekcije imaće kandidati sa visokim postignućem u toku studija (visok prosek, završetak fakulteta pre roka, vanfakultetska angažovanost tokom studiranja…)

Prijave sa biografijom šalju se na www.siemens.rs/posao_i_karijera.

Rok za prijavu je 1. septembar. Na razgovor će biti pozvani kandidati koji uđu u uži izbor.

Pogledajte poster u prilogu