Navigacija

PSTech ponovo zapošljava

Zbog velikog broja zainteresovanih studenata, odlučili smo da produžimo konkurs za program plaćene prakse u PSTech-u. Stoga, pozivamo studente završnih godina i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta da nam se pridruže ovog leta i postanu deo tima jedne od vodećih softverskih kompanija u našoj zemlji!

Ko smo?

PSTech je jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i naprednih korisničkih rešenja i usluga. Trudimo se da stalno proširujemo svoj tim i da pružimo priliku mladim inženjerima da rade u domaćoj kompaniji pod odličnim uslovima. Cilj nam je da uklopimo postojeće znanje, iskustvo i lične veštine naših zaposlenih sa vrhunskom tehnologijom i stvorimo pozitivne promene koje dovode do daljeg razvoja i napretka u ovoj oblasti.

Šta mi nudimo?

Našim praktikantima nudimo priliku da unaprede postojeće znanje, da napreduju i usavršavaju se, kao i da znanje stečeno na fakultetu primene u praksi. Takođe, ponosimo se činjenicom da više od 90% naših praktikanata dobije priliku za zaposlenje u PSTech-u.

Kako da nam se priključiš?

Da bi postao/la deo našeg tima, potrebno je

  • da si zainteresovan/a za jednu od navedenih tehnologija: Android, iOS/OSX (iPad, iPhone, Mac), Web (HTML5, Javascript, Ajax), Java, C++
  • da si student ili diplomac nekog od tehničko-tehnoloških ili prirodno-matematičkih fakulteta
  • da si upoznat/a sa OO konceptima
  • da poseduješ solidno znanje nekog od OO jezika (Java, C#, C++ ili Objective C)
  • da poznaješ Design Pattern-e i UML

Način prijavljivanja...
pošalji nam svoj CV na praksa@pstech.rs i obavezno navedi koja od tehnologija te primarno zanima, kao i projekte koje si radio/la u toku studija ili samostalno. Često se desi da dobijemo veliki broj prijava i onda nismo u mogućnosti da lično kontaktiramo svakog kandidata, već samo one koje izaberemo za razgovore. Međutim, ništa te ne košta da pokušaš ponovo nekom drugom prilikom.

Očekujemo tvoj mejl!