Навигација

PSTech поново запошљава

Због великог броја заинтересованих студената, одлучили смо да продужимо конкурс за програм плаћене праксе у PSTech-у. Стога, позивамо студенте завршних година и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета да нам се придруже овог лета и постану део тима једне од водећих софтверских компанија у нашој земљи!

Ко смо?

PSTech је једна од водећих компанија за развој софтвера и напредних корисничких решења и услуга. Трудимо се да стално проширујемо свој тим и да пружимо прилику младим инжењерима да раде у домаћој компанији под одличним условима. Циљ нам је да уклопимо постојеће знање, искуство и личне вештине наших запослених са врхунском технологијом и створимо позитивне промене које доводе до даљег развоја и напретка у овој области.

Шта ми нудимо?

Нашим практикантима нудимо прилику да унапреде постојеће знање, да напредују и усавршавају се, као и да знање стечено на факултету примене у пракси. Такође, поносимо се чињеницом да више од 90% наших практиканата добије прилику за запослење у PSTech-у.

Како да нам се прикључиш?

Да би постао/ла део нашег тима, потребно је

  • да си заинтересован/а за једну од наведених технологија: Аndroid, iOS/OSX (iPad, iPhone, Маc), Web (HTML5, Javascript, Ajax), Јаvа, C++
  • да си студент или дипломац неког од техничко-технолошких или природно-математичких факултета
  • да си упознат/а са ОО концептима
  • да поседујеш солидно знање неког од ОО језика (Java, C#, C++ ili Objective C)
  • да познајеш Design Pattern-e и UML

Начин пријављивања...
пошаљи нам свој CV на praksa@pstech.rs и обавезно наведи која од технологија те примарно занима, као и пројекте које си радио/ла у току студија или самостално. Често се деси да добијемо велики број пријава и онда нисмо у могућности да лично контактирамо сваког кандидата, већ само оне које изаберемо за разговоре. Међутим, ништа те не кошта да покушаш поново неком другом приликом.

Очекујемо твој мејл!