Navigacija

KONKURS ZA VOLONTERE U NOĆI ISTRAŽIVAČA 2012

Beogradska Noć istraživača 28. septembra 2012. godine obuhvatiće nekoliko aktivnosti namenjenih različitim ciljnim grupama, u sklopu kojih je planirano da se posetiocima ponude raznovrsni sadržaji obrađeni sa različitih naučnih aspekata. U program će biti uključeni naučnici različitih profila i specijalnosti, koji će posetiocima omogućiti različit pristup ponuđenim sadržajima i tokom programa biti na raspolaganju za pitanja i komunikaciju sa publikom.

Svi studenti zainteresovani da pomognu u pripremi i izvođenju programa Noći istraživača mogu da nam se obrate najkasnije do 25. avgusta 2012. na adresu nocistrazivaca@imgge.bg.ac.rs, a uz prijavu treba da nam pošalju podatke za kontakt, kratku neformalnu biografiju i preporuku jednog profesora.

Noć istraživača 2012 organizuju Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo, Institut za biološka istraživanja “Siniša Stanković” i Fakultet za fizičku hemiju Univerziteta u Beogradu u sklopu projekta SCIMFONICOM finansiranog od strane Evropske unije.