Навигација

КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРЕ У НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА 2012

Београдска Ноћ истраживача 28. септембра 2012. године обухватиће неколико активности намењених различитим циљним групама, у склопу којих је планирано да се посетиоцима понуде разноврсни садржаји обрађени са различитих научних аспеката. У програм ће бити укључени научници различитих профила и специјалности, који ће посетиоцима омогућити различит приступ понуђеним садржајима и током програма бити на располагању за питања и комуникацију са публиком.

Сви студенти заинтересовани да помогну у припреми и извођењу програма Ноћи истраживача могу да нам се обрате најкасније до 25. августа 2012. на адресу nocistrazivaca@imgge.bg.ac.rs, а уз пријаву треба да нам пошаљу податке за контакт, кратку неформалну биографију и препоруку једног професора.

Ноћ истраживача 2012 организују Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство, Институт за биолошка истраживања “Синиша Станковић” и Факултет за физичку хемију Универзитета у Београду у склопу пројекта СЦИМФОНИЦОМ финансираног од стране Европске уније.