Navigacija

Webcom d.o.o: Software Tester, .NET Developer, Java Developer, Business Analyst i Customer Support

Webcom, d.o.o traži Software Tester-e, .NET Developer-e, Java Developer-e, kao i ljude za pozicije Business Analyst i Customer Support.

Webcom je internacionalana kompanija sa sedištem u Americi koja se bavi razvojem poslovnih web aplikacija. Potrebni su nam novi ljudi, sa i bez radnog iskustva, za rad u našem timu u Beogradu na pozicijama:

  1. Software Tester - Testiranje web aplikacija kao i pisanje, održavanje i izvršavanje test planova i automatskih testova.
  2. .NET developer - Rad na razvoju kompleksne .NET web aplikacije za automatizaciju procesa prodaje (online product catalogs, proposals, quoting, ... http://www.webcominc.com/cpq.html. Potrebno je poznavanje ASP.NET-a i SQL-a i osnove poznavanja web-a (cookie, session...). Poželjno ali ne i neophodno poznavanje AJAX, T-SQL, Javascript-a, jQuery-a.
  3. Java developer - Rad na razvoju kompleksne Java web aplikacije za automatizaciju poslovanja i issue tracking-a, http://www.webcominc.com/responsability.html. Potrebno je poznavanje Java-e i SQL-a i osnove poznavanja web-a, Javascript-a, HTML-a, CSS-a i JSP-a. Poželjno ali ne i neophodno poznavanje AJAX-a, Struts-a, JSTL-a, Hibernate-a, Source Version Control-a, Linux-a.
  4. Business analyst - Analiziranje poslovnih procesa mušterija i njihovih zahteva, osmišljavanje kako da se to realizuje u našem softveru. Takođe i rad na podešavanju i prilagođavanju našeg softvera za potrebe određene mušterije (npr. podešavanje poslovnih procesa, kataloga proizvoda, pravila po kojima se određuju cene, pravila ko šta sme da vidi i kada, kome se šalju notifikacije...)
  5. Customer support - Analiziranje pitanja koja korisnici postavljaju u vezi rada na našim web aplikacijama, odgovaranje na njih ili prosleđivanje drugima u timu. Takođe i pisanje i održavanje planova obuke mušterija u korišćenju naših aplikacija.

Nudimo:

  • Neformalno i opušteno ali veoma profesionalno radno okruženje
  • Mogućnost vrlo fleksibilong radnog vremena
  • Redovnu mesečnu platu, po broju ostvarenih radnih sati
  • Profesionalno i lično napredovanje
  • Mogućnost za stalni radni odnos sa punim radnim vremenom

Tražimo:

  • Studente završnih godina osnovnih studija, diplomce, studente na master studijama i doktorskim studijama

Biografije slati na jobs@webcominc.com