Навигација

Webcom д.о.о: Software Tester, .NET Developer, Java Developer, Business Analyst и Customer Support

Webcom, д.о.о тражи Software Tester-e, .NET Developer-e, Java Developer-e, као и људе за позиције Business Analyst и Customer Support.

Webcom је интернационалана компанија са седиштем у Америци која се бави развојем пословних web апликација. Потребни су нам нови људи, са и без радног искуства, за рад у нашем тиму у Београду на позицијама:

  1. Software Tester - Тестирање web апликација као и писање, одржавање и извршавање тест планова и аутоматских тестова.
  2. .NET developer - Рад на развоју комплексне .NET web апликације за аутоматизацију процеса продаје (online product catalogs, proposals, quoting, ... http://www.webcominc.com/cpq.html. Пoтребно је познавање ASP.NET-a и SQL-а и основе познавања web-a (cookie, session...). Пожељно али не и неопходно познавање AJAX, T-SQL, Javascript-а, jQuery-а.
  3. Java developer - Рад на развоју комплексне Java web апликације за аутоматизацију пословaња и issue tracking-a, http://www.webcominc.com/responsability.html. Пoтребно је познавање Java-e и SQL-a и основе познавања web-a, Javascript-а, HTML-а, CSS-а и JSP-а. Пожељно али не и неопходно познавање AJAX-a, Struts-a, JSTL-a, Hibernate-a, Source Version Control-а, Linux-a.
  4. Business analyst - Анализирање пословних процеса муштерија и њихових захтева, осмишљавање како да се то реализује у нашем софтверу. Такође и рад на подешавању и прилагођавању нашег софтвера за потребе одређене муштерије (нпр. подешавање пословних процеса, каталога производа, правила по којима се одређују цене, правила ко шта сме да види и када, коме се шаљу нотификације...)
  5. Customer support - Анализирање питања која корисници постављају у вези рада на нашим web апликацијама, одговарање на њих или прослеђивање другима у тиму. Такође и писање и одржавање планова обуке муштерија у коришћењу наших апликација.

Нудимо:

  • Неформално и опуштено али веома професионално радно окружење
  • Могућност врло флексибилонг радног времена
  • Редовну месечну плату, по броју остварених радних сати
  • Професионално и лично напредовање
  • Могућност за стални радни однос са пуним радним временом

Тражимо:

  • Студенте завршних година основних студија, дипломце, студенте на мастер студијама и докторским студијама

Биографије слати на jobs@webcominc.com