Navigacija

Junior Faculty Development Program, JFDP

STIPENDIJE Programa za razvoj nastavnog i administrativnog osoblja na institucijama visokog obrazovanja (Junior Faculty Development Program, JFDP)

Vlada Sjedinjenih Američkih Država ima čast da ponovo najavi konkurs za Junior Faculty Development Program (JFDP) za prolećni semestar 2013. JFDP je program stipendiranja Biroa za obrazovanje i kulturu pri američkom Stejt departmentu.

Ako ste državljanin Republike Srbije, ako imate dve godine radnog iskustva na instituciji visokog obrazovanja gde ste trenutno zaposleni, ako želite da proširite svoje znanje u oblasti kojom se bavite, ako želite da unapredite svoje tehnike i metode predavanja i ako govorite engleski jezik, American Councils for International Education, organizator ovog programa, vas poziva da se prijavite na konkurs za Junior Faculty Development Program (JFDP).

JFDP prijave se preuzimaju sa naših veb sajtova http://www.jfdp.org i http://www.ac-see.org. Dodatne informacije, uključujići kalendar dešavanja za JFDP 2012-2013, opis akademskih oblasti, spisak najčešće postavljanih pitanja i informacije o nekadašnjim stipendistima i univerzitetima-domaćinima ovog programa možete pronaći na JFDP veb sajtu. JFDP prijave se dostavljaju na adresu American Councils u Beogradu u Njegoševoj 19a/19. Više informacija možete dobiti putem telefona 011 6303 933 ili i-mejla sanja@americancouncilssee.org.

KRAJNJI ROK ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA JE 18. JUN, 2012. GODINE.