Навигација

Junior Faculty Development Program, JFDP

СТИПЕНДИЈЕ Програма за развој наставног и административног особља на институцијама високог образовања (Junior Faculty Development Program, JFDP)

Влада Сједињених Америчких Држава има част да поново најави конкурс за Junior Faculty Development Program (JFDP) за пролећни семестар 2013. JFDP је програм стипендирања Бироа за образовање и културу при америчком Стејт департменту.

Ако сте држављанин Републике Србије, ако имате две године радног искуства на институцији високог образовања где сте тренутно запослени, ако желите да проширите своје знање у области којом се бавите, ако желите да унапредите своје технике и методе предавања и ако говорите енглески језик, American Councils for International Education, организатор овог програма, вас позива да се пријавите на конкурс за Junior Faculty Development Program (JFDP).

JFDP пријаве се преузимају са наших веб сајтова http://www.jfdp.org и http://www.ac-see.org. Додатне информације, укључујићи календар дешавања за JFDP 2012-2013, опис академских области, списак најчешће постављаних питања и информације о некадашњим стипендистима и универзитетима-домаћинима овог програма можете пронаћи на JFDP веб сајту. JFDP пријаве се достављају на адресу American Councils у Београду у Његошевој 19а/19. Више информација можете добити путем телефона 011 6303 933 или и-мејла sanja@americancouncilssee.org.

КРАЈЊИ РОК ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВА ЈЕ 18. ЈУН, 2012. ГОДИНЕ.