Navigacija

AIESEC projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost”

Odgovorni mladi, održiva budućnost
Imaš ideju, ali ti treba podrška?

Učestvuj na konkursu projektnih ideja i obezbedi sredstva za realizaciju svog projekta na temu održivog razvoja! Ostvari saradnju sa vodećim kompanijama u zemlji, upoznaj se sa njihovom politikom društveno odgovornog poslovanja i realizuj svoju ideju. Ovo je prilika da stekneš praktično iskustvo iz projektnog menadžmenta, sarađuješ sa kompanijama i da dugoročno utičeš na promene u svojoj zajednici.

Studentska organizacija AIESEC organizuje projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost” po četvrti put sa ciljem približavanja tematike održivog razvoja mladima i animiranja mladih od 18 do 29 godina ne bi li i sami uticali na probleme održivosti naše zemlje. Teme ovogodišnjeg konkursa su “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije”. Najbolji projekat dobija 1000 evra za realizaciju. Konkurs je otvoren do 15.03.2012.

Mladima se pruža prilika da prisustvuju seminarima tokom februara i marta u Nišu, Novom Sadu, Valjevu, Kragujevcu, Subotici i Beogradu, koji će im dati smernice kako se piše projekat. Sredinom februara u Ušće šoping centru svi zainteresovani mogu se upoznati sa predstavnicima društveno odgovornih kompanija i saznati koje projekte ove kompanije sprovode ka održivosti.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Više informacija kao i aplikacije za projektne ideje možete naći na sajtu http://odrzivimladi.org.rs/

AIESEC Srbija
Kamenička 6, Beograd
Olivera Ivanović
Odgovorni mladi, održiva budućnost 2011/2012
mob: +381 61 313 66 92
e-mail:olja.ivanovic@aiesec.net