Навигација

AIESEC пројекат “Одговорни млади, одржива будућност”

Одговорни млади, одржива будућност
Имаш идеју, али ти треба подршка?

Учествуј на конкурсу пројектних идеја и обезбеди средства за реализацију свог пројекта на тему одрживог развоја! Оствари сарадњу са водећим компанијама у земљи, упознај се са њиховом политиком друштвено одговорног пословања и реализуј своју идеју. Ово је прилика да стекнеш практично искуство из пројектног менаџмента, сарађујеш са компанијама и да дугорочно утичеш на промене у својој заједници.

Студентска организација AIESEC организује пројекат “Одговорни млади, одржива будућност” по четврти пут са циљем приближавања тематике одрживог развоја младима и анимирања младих од 18 до 29 година не би ли и сами утицали на проблеме одрживости наше земље. Теме овогодишњег конкурса су “Утичем на одрживост животне средине”, “Утичем на одрживост друштва” и “Утичем на одрживост економије”. Најбољи пројекат добија 1000 евра за реализацију. Конкурс је отворен до 15.03.2012.

Младима се пружа прилика да присуствују семинарима током фебруара и марта у Нишу, Новом Саду, Ваљеву, Крагујевцу, Суботици и Београду, који ће им дати смернице како се пише пројекат. Средином фебруара у Ушће шопинг центру сви заинтересовани могу се упознати са представницима друштвено одговорних компанија и сазнати које пројекте ове компаније спроводе ка одрживости.

AIESEC је међународна платформа намењена младим људима који теже да открију и развију сопствене потенцијале како би имали позитиван утицај на друштво.

Више информација као и апликације за пројектне идеје можете наћи на сајту http://odrzivimladi.org.rs/

AIESEC Србија
Каменичка 6, Београд
Оливера Ивановић
Одговорни млади, одржива будућност 2011/2012
моб: +381 61 313 66 92
e-mail:olja.ivanovic@aiesec.net