Navigacija

Smartphone Concept i Mia Media traže:Software Engineer,Software Architect i Senior Developer-a

Smartphone Concept i Mia Media su raspisali konkurs za pozicije Software Engineer, Software Architect i Senior Developer

Potrebni su nam mladi, sposobni, izuzetni ljudi koji će postati deo Mia Media tima i zajedno sa nama konstantno napredovati i razvijati svet mobilnih i web tehnologija.

Mia Media je firma koja posluje u okviru Smartphone Concept kompanije predvođene timom internacionalnih stručnjaka, koja preko deset godina posluje na polju telekomunikacija i mobilnih telefona širom sveta sa sedištem u Beogradu. U okviru kompanije nalazi se i  Smartphone Shop sa lanacem maloprodajnih objekata mobilnih telefona. Bavimo se razvojem mobilnih i web aplikacija kao i web i grafičkim dizajnom.

Uslovi:

Python/JavaScript

Web / RIA development sa Python  i JavaScript. Poželjno je iskustvo u različiztim Python frameworks, Pylons, Paste, Flask, Bottle, Pyramid, Django. Prednost imaju kadidati sa iskustvom u JavaScript i JavaScript Frameworks kao i sa  jQuery, Backbone or Bootstrap.

Adobe Flex/Java

Sposobnost i iskustvo u programiranju u  Adobe Flex, Flex Builder, MXML, WEB Services i Applications, Java/J2EE, Hibernate i Spring Framework, HTML i HTML5.

iOS i Android

Iskustvo u  XCode, UIKit, poslednje SDK verzije, Cocoa Touch i/ili Ruby i Apple HIG (Human Interface Guidelines), iskustvo u integrisanju web servisa (XML/JSON/REST) sa mobilnim aplikacijama. Iskustvo sa HTML5, napredno poznavanje Java i  Objective C.

Microsoft .Net i Microsoft SharePoint

.Net (C#, C++, ASP .Net, ADO .Net), SQL Server 2000/2005/2008 T-SQL Development, JavaScript, XML, JSON, HTML, CSS, AJAX i jQuery, SharePoint 2007

Profil kandidata:

  • Visoko IT obrazovanje
  • Veština pisanja elegantnog, čitkog i dobro dokumentovanog software-skog koda
  • Dokumentovani programerski razvoj
  • Mesto zaposlenja Beograd sa mogućnošću putovanja na zahtev klijenata po Evropi. Apsolutna mobilnost je neophodna.
  • Izrazite analitičke i konceptualne sposobnosti
  • Odlično poznavanje govornog i pisanog Engleskog jezika

Potrebna dokumentacija:

  • CV sa formalnom fotografiom
  • Prateće pismo
  • Lista referenci

Molimo Vas da prijave šaljete isključivo putem elektronske pošte na konkurs@smartfon.rs

Dokument konkursa (PDF)