Навигација

Smartphone Concept и Mia Media траже:Software Engineer,Software Architect и Senior Developer-а

Smartphone Concept и Mia Media су расписали конкурс за позиције Software Engineer, Software Architect и Senior Developer

Потребни су нам млади, способни, изузетни људи који ће постати део Mia Media тима и заједно са нама константно напредовати и развијати свет мобилних и web технологија.

Mia Media је фирма која послује у оквиру Smartphone Concept компаније предвођене тимом интернационалних стручњака, која преко десет година послује на пољу телекомуникација и мобилних телефона широм света са седиштем у Београду. У оквиру компаније налази се и  Smartphone Shop са ланацем малопродајних објеката мобилних телефона. Бавимо се развојем мобилних и web апликација као и web и графичким дизајном.

Услови:

Python/JavaScript

Web / RIA development са Python  и JavaScript. Пожељно је искуство у различизтим Python frameworks, Pylons, Paste, Flask, Bottle, Pyramid, Django. Предност имају кадидати са искуством у JavaScript и JavaScript Frameworks као и са  jQuery, Backbone or Bootstrap.

Adobe Flex/Java

Способност и искуство у програмирању у  Adobe Flex, Flex Builder, MXML, WEB Services и Applications, Java/J2EE, Hibernate и Spring Framework, HTML и HTML5.

iOS и Android

Искуство у  XCode, UIKit, последње SDK верзије, Cocoa Touch и/или Ruby и Apple HIG (Human Interface Guidelines), искуство у интегрисању web сервиса (XML/JSON/REST) са мобилним апликацијама. Искуство са HTML5, напредно познавање Java и  Objective C.

Microsoft .Net и Microsoft SharePoint

.Net (C#, C++, ASP .Net, ADO .Net), SQL Server 2000/2005/2008 T-SQL Development, JavaScript, XML, JSON, HTML, CSS, AJAX и jQuery, SharePoint 2007

Профил кандидата:

  • Високо IT образовање
  • Вештина писања елегантног, читког и добро документованог software-skog кода
  • Документовани програмерски развој
  • Место запослења Београд са могућношћу путовања на захтев клијената по Европи. Апсолутна мобилност је неопходна.
  • Изразите аналитичке и концептуалне способности
  • Одлично познавање говорног и писаног Енглеског језика

Потребна документација:

  • CV са формалном фотографиом
  • Пратеће писмо
  • Листа референци

Молимо Вас да пријаве шаљете искључиво путем електронске поште на konkurs@smartfon.rs

Документ конкурса (PDF)