Navigacija

Razvoj karijere u JP Elektromreža Srbije

Program akademske stručne prakse i stipendiranje master rada

Pozivaju se studenti Univerziteta u Beogradu sa Elektrotehničkog, Rudarsko-geološkog, Pravnog i Fakulteta organizacionih nauka da se prijave za program akademske stručne prakse posle treće i posle četvrte godine osnovnih studija, kao i master studente Elektrotehničkog i Fakulteta organizacionih nauka zainteresovane za izradu master rada u JP EMS-U da se prijave na konkurs otvoren do 3.jula 2011 na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Zahvaljujući inicijativi Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu 2009. godine otpočela je saradnja Javnog preduzeća Elektromreža Srbije i Univerziteta u Beogradu u oblasti organizovanja i realizacije studentske prakse, a od ove, 2011.godine i organizovanje i realizaciju izrade master rada u ovom preduzeću, sve u cilju boljeg povezivanja poslovne i akademske zajednice.

Do sada je uspešno realizovan program stručne prakse u ovom preduzeću u dva ciklusa i kroz njega je prošlo ukupno 25 studenata treće i četvrte godine Univerziteta u Beogradu sa Elektrotehničkog, Građevinskog, Pravnog i Fakulteta organizacionih nauka.

preuzmite dokument konkursa