Навигација

Развој каријере у ЈП Електромрежа Србије

Програм академске стручне праксе и стипендирање мастер рада

Позивају се студенти Универзитета у Београду са Електротехничког, Рударско-геолошког, Правног и Факултета организационих наука да се пријаве за програм академске стручне праксе после треће и после четврте године основних студија, као и мастер студенте Електротехничког и Факултета организационих наука заинтересоване за израду мастер рада у ЈП ЕМС-У да се пријаве на конкурс отворен до 3.јула 2011 на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената универзитета у Београду www.razvojkarijere.bg.ac.rs.

Захваљујући иницијативи Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду 2009. године отпочела је сарадња Јавног предузећа Електромрежа Србије и Универзитета у Београду у области организовања и реализације студентске праксе, а од ове, 2011.године и организовање и реализацију израде мастер рада у овом предузећу, све у циљу бољег повезивања пословне и академске заједнице.

До сада је успешно реализован програм стручне праксе у овом предузећу у два циклуса и кроз њега је прошло укупно 25 студената треће и четврте године Универзитета у Београду са Електротехничког, Грађевинског, Правног и Факултета организационих наука.

преузмите документ конкурса