Navigacija

Program letnje prakse u kompaniji Naftna industrija Srbije

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina i studente master studija da se prijave za

Program letnje prakse u kompaniji Naftna industrija Srbije

Studentima Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Novom Sadu na raspolaganju je 50 mesta za praksu u jednom od tri grada - Beograd, Novi Sad i Pančevo.

Praksa u NIS-u pruža priliku studentima da primene svoja teorijska znanja u praksi, ovladaju novim veštinama i steknu dragoceno radno iskustvo koje im služi kao referenca a kasnije i kao pomoć pri nalaženju posla.

Praktikantima je obezbeđena mentorska podrška tokom trajanja prakse i obezbeđen prevoz do Novog Sada i Pančeva za polaznike iz Beograda.

Program prakse, zavisno od pozicije traje od 2 nedelje do 3 meseca, a početak je planiran za sredinu jula meseca 2011. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da posete sajt Univerzitetskog Centra za razvoj karijere www.razvojkarijere.bg.ac.rs kako bi se detaljnije informisali o raspoloživim pozicijama, uslovima za ovaj program i pristupili prijavnom formularu.

Prijava se vrši elektronskim putem popunjavanjem online formulara. Pri popunjavanju prijave potrebno je uneti POTVRDU koja se odnosi na potvrdu o redovnom studiranju ili skenirane prve i poslednje stranice indeksa (overene).

Rok za prijave: 28.juni 2011.

Fajlovi u prilogu: