Навигација

Програм летње праксе у компанији Нафтна индустрија Србије

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте завршних година и студенте мастер студија да се пријаве за

Програм летње праксе у компанији Нафтна индустрија Србије

Студентима Универзитета у Београду и Универзитета у Новом Саду на располагању је 50 места за праксу у једном од три града - Београд, Нови Сад и Панчево.

Пракса у НИС-у пружа прилику студентима да примене своја теоријска знања у пракси, овладају новим вештинама и стекну драгоцено радно искуство које им служи као референца а касније и као помоћ при налажењу посла.

Практикантима је обезбеђена менторска подршка током трајања праксе и обезбеђен превоз до Новог Сада и Панчева за полазнике из Београда.

Програм праксе, зависно од позиције траје од 2 недеље до 3 месеца, а почетак је планиран за средину јула месеца 2011. године.

Позивамо све заинтересоване да посете сајт Универзитетског Центра за развој каријере www.razvojkarijere.bg.ac.rs како би се детаљније информисали о расположивим позицијама, условима за овај програм и приступили пријавном формулару.

Пријава се врши електронским путем попуњавањем online формулара. При попуњавању пријаве потребно је унети ПОТВРДУ која се односи на потврду о редовном студирању или скениране прве и последње странице индекса (оверене).

Рок за пријаве: 28.јуни 2011.

Фајлови у прилогу: