Navigacija

Nordeus stipendije za studente završnih godina

Šta predstavlja Nordeus stipendija?

Stipendijski program nagrađuje najbolje studente završnih godina osnovnih i master studija koji pohađaju Elektrotehnički fakultet u Beogradu i žele da se u profesionalnoj karijeri bave razvojem softvera. Nagrađivanjem mladih i uspešnih diplomaca Nordeus želi da istakne pozitivne primere u društvu i omogući mladim stručnjacima laganu tranziciju iz akademskih u profesionalne krugove. Iznos stipendije je 50.000 dinara.

Zašto Nordeus preuzima ovu inicijativu?

Nordeus je vodeća softverska kuća za razvoj multiplayer online igara u jugoistočnoj Evropi, sa preko milion mesečno aktivnih i više stotina hiljada dnevno aktivnih korisnika iz preko 100 zemalja širom sveta. Svoj uspeh Nordeus duguje isključivo brilijantnim mladim inženjerima koji su svojim talentom i predanošću uspeli da osvoje veoma kompetitivno svetsko tržište. Strategija kompanije i oenog rasta je u rastu svakog inženjera individualno. Smatramo da je najcenjeniji resurs upravo talenat naših inženjera i zato želimo da podstaknemo i usmerimo isti.

Kriterijumi učešća na konkursu:

Kandidati treba da:

  • Pohađaju Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu
  • Budu na odseku za računarsku tehniku i informatiku ili softversko inženjerstvo (ili žele da se u profesionalnoj karijeri bave razvojem softvera)
  • U roku pohađaju treću ili četvrtu godinu osnovnih ili master studije
  • Žele da svoju profesionalnu karijeru započnu u okviru Nordeus razvojnih timova

Selekcija

Konkurs administrira odsek za ljudske resurse Nordeus-a. Ocenjivanje kandidata vrši se na osnovu postignutih akademskih rezultata i angažovanosti u vannastavnim aktivnostima. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.

Prijavljivanje

Kandidati treba da pošalju svoj CV i motivaciono pismo do 28.2.2011. na stipendije@nordeus.eu.
Kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.