Навигација

Nordeus стипендије за студенте завршних година

Шта представља Нoрдеус стипендија?

Стипендијски програм награђује најбоље студенте завршних година основних и мастер студија који похађају Електротехнички факултет у Београду и желе да се у професионалној каријери баве развојем софтвера. Награђивањем младих и успешних дипломаца Нoрдеус жели да истакне позитивне примере у друштву и омогући младим стручњацима лагану транзицију из академских у професионалне кругове. Износ стипендије је 50.000 динара.

Зашто Нoрдеус преузима ову иницијативу?

Нoрдеус је водећа софтверска кућа за развој multiplayer online игара у југоисточној Европи, са преко милион месечно активних и више стотина хиљада дневно активних корисника из преко 100 земаља широм света. Свој успех Нoрдеус дугује искључиво брилијантним младим инжењерима који су својим талентом и преданошћу успели да освоје веома компетитивно светско тржиште. Стратегија компаније и оеног раста је у расту сваког инжењера индивидуално. Сматрамо да је најцењенији ресурс управо таленат наших инжењера и зато желимо да подстакнемо и усмеримо исти.

Критеријуми учешћа на конкурсу:

Кандидати треба да:

  • Похађају Електротехнички факултет Универзитета у Београду
  • Буду на одсеку за рачунарску технику и информатику или софтверско инжењерство (или желе да се у професионалној каријери баве развојем софтвера)
  • У року похађају трећу или четврту годину основних или мастер студије
  • Желе да своју професионалну каријеру запoчну у оквиру Нoрдеус развојних тимова

Селекција

Конкурс администрира одсек за људске ресурсе Нoрдеус-а. Оцењивање кандидата врши се на основу постигнутих академских резултата и ангажованости у ваннаставним активностима. Кандидати који уђу у ужи избор ће бити позвани на разговор.

Пријављивање

Кандидати треба да пошаљу свој CV и мотивационо писмо до 28.2.2011. на stipendije@nordeus.eu.
Кандидати који уђу у ужи избор ће бити контактирани.