Navigacija

Pripravničke prakse u sektoru prodaje IT rešenja

S&T Serbia je među 3 najveća IT sistem integratora u zemlji, deo je S&T grupe koja posluje na 2 kontinenta sa oko 2800 zaposlenih i godišnjim prometom od preko pola milijardi evra u 2008. godini. S&T Serbia je prva domaća IT kompanija osnovana u potpunosti stranim kapitalom nakon uvođenja otvorene tržišne privrede u našoj zemlji. Osnovana je 1996. godine (pod nazivom S&T Yugoslavia) kao deo grupe S&T AG, sa sedištem u Beču, danas prisutnoj u 21 zemlji Evrope i Azije.

Kompanija S&T se bavi realizacijom kompletnih IT rešenja, integracijom sistema, pružanjem usluga informatičkog konsaltinga, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih problema svojih klijenata. Svoju ponudu zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom klijentu. Sa oko 2800 zaposlenih, u 21 zemlji Evroazije, S&T čini stabilnu i snažnu mrežu znanja i iskustva.

Nudimo izuzetnu priliku talentovanim pojedincima sa vizijom, entuzijazmom i energijom da nam se pridruže na pozicijima :

PRIPRAVNIČKE PRAKSE U SEKTORU PRODAJE IT REŠENJA

Zadaci :

  • Upoznavanje i ovladavanje metodologijom prodaje u obrasti mrežne opreme, servera, storidža, hardverske infrastrukture i IT usluga krajnjim korisnicima.
  • Osposobljavnje za samostalan rad sa kupcima i klijentima, pravljenje ponuda, pregovaranje, praćenje realizacije ugovorenih poslova, praćenje razvoja tržišta i konkurencije.

Uslovi :

  • Diplomirani inženjer ili student završne godine studija elektrotehnike ili fakulteta informatičkog smera
  • Prosečna ocena studija preko 8,00
  • Izražene prodajne sposobnosti i motivisanost za rad u prodaji IT rešenja
  • Odgovorna i komunikativana osoba
  • Odlično aktivno korišćenje engleskog jezika, pisanog i verbalnog
  • Vozačka dozvola B kategorije

Ako ste spremni da prihvatite profesionalne izazove koje donosi dinamično okruženje IT industrije, pošaljite Motivaciono pismo i CV na e-mail isjobs@snt.rs

Pri selekciji kandidata, kontaktiraćemo aplikante čije prijave ispunjavaju gore navedene uslove.

Konkurs je otvoren do 07.05.2010.