Навигација

Приправничке праксе у сектору продаје ИТ решења

S&Т Serbia је међу 3 највећа ИТ систем интегратора у земљи, део је S&Т групе која послује на 2 континента са око 2800 запослених и годишњим прометом од преко пола милијарди евра у 2008. години. S&Т Serbia је прва домаћа ИТ компанија основана у потпуности страним капиталом након увођења отворене тржишне привреде у нашој земљи. Основана је 1996. године (под називом S&Т Yugoslavia) као део групе S&Т AG, са седиштем у Бечу, данас присутној у 21 земљи Европе и Азије.

Компанија S&Т се бави реализацијом комплетних ИТ решења, интеграцијом система, пружањем услуга информатичког консалтинга, сервиса и подршке у циљу решавања пословних проблема својих клијената. Своју понуду заснива на производима и решењима највећих светских произвођача, ослањајући се на јаке локалне тимове, регионалну сарадњу и индивидуални приступ сваком клијенту. Са око 2800 запослених, у 21 земљи Евроазије, S&Т чини стабилну и снажну мрежу знања и искуства.

Нудимо изузетну прилику талентованим појединцима са визијом, ентузијазмом и енергијом да нам се придруже на позицијима :

ПРИПРАВНИЧКЕ ПРАКСЕ У СЕКТОРУ ПРОДАЈЕ ИТ РЕШЕЊА

Задаци :

  • Упознавање и овладавање методологијом продаје у обрасти мрежне опреме, сервера, сториџа, хардверске инфраструктуре и ИТ услуга крајњим корисницима.
  • Оспособљавње за самосталан рад са купцима и клијентима, прављење понуда, преговарање, праћење реализације уговорених послова, праћење развоја тржишта и конкуренције.

Услови :

  • Дипломирани инжењер или студент завршне године студија електротехнике или факултета информатичког смера
  • Просечна оцена студија преко 8,00
  • Изражене продајне способности и мотивисаност за рад у продаји ИТ решења
  • Одговорна и комуникативана особа
  • Одлично активно коришћење енглеског језика, писаног и вербалног
  • Возачка дозвола Б категорије

Ако сте спремни да прихватите професионалне изазове које доноси динамично окружење ИТ индустрије, пошаљите Мотивационо писмо и CV на е-маил isjobs@snt.rs

При селекцији кандидата, контактираћемо апликанте чије пријаве испуњавају горе наведене услове.

Конкурс је отворен do 07.05.2010.