Navigacija

Poziv srednjoškolcima na Dan otvorenih vrata Elektrotehničkog fakulteta

Pozivamo sve đake trećeg i četvrtog razreda srednjih škola, zainteresovane za studiranje elektrotehnike, računarstva, i softverskog inženjerstva, i upis na naš fakultet, da nas posete u subotu, 6. aprila 2024. godine, od 11 časova. Tog dana održaćemo Dan otvorenih vrata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i otvoriti naše laboratorije.

Prvo ćemo svim kandidatima za upis poželeti dobrodošlicu u amfiteatru "Nikola Tesla" (sala 56), gde će čuti kratku prezentaciju o upisu na naš fakultet i prijemnom ispitu, našim studijskim programima i studentskom životu, nakon čega će biti organizovan obilazak stručnih laboratorija. Tokom posete srednjoškolci će imati priliku da vide projekte i diplomske i master radove naših studenata i da razgovaraju sa našim nastavnicima, asistentima i studentima, kao i da ih pitaju šta god ih interesuje o studiranju, mogućnostima zaposlenja, ili neka druga kreativna pitanja iz ove oblasti.

Kako bismo učinili vašu posetu sadržajnom, a obilazak naših laboratorija učinili dobro organizovanim i efikasnim, molimo da popunite prijavni formular na sledećem linku:
http://tiny.cc/etf-april2024

Naša adresa je: Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 73.

Za goste van Beograda, preporučujemo parking u okolini fakulteta i Tašmajdanskog parka (parking zona 2, maks 2 sata) i javne garaže kod Vukovog spomenika ili Skupštine Grada Beograda.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2956/otvorena_vrata.png